Set tuinmeubelen - Tuinset inclusief parasol met voet

| Meer

set tuinmeubelen

 
In de zomer is bijkomen en rusten in de tuin heerlijk. Daarbij moet er een tuinmeubelset aanwezig zijn die u hierbij helpt. Een tuinmeubelset is weerbestendig, licht van gewicht dus alle onderdelen zijn makkelijk verplaatsbaar. En een tuinmeubelset geeft u weinig onderhoud.
 

Waaruit bestaat een tuinmeubelset?

In de meeste gevallen bestaat een tuinmeubelset uit een tafel met een aantal stoelen. Het tuinmeubelset is uit te breiden met een tuinbank met een parasol en met een bijzettafeltje.
 
Enkele soorten tuinmeubelsets als onderdeel van terras- of tuinmeubelen
  • Er zijn super comfortabele tuinmeubelsets.
  • Er zijn simpele standaard tuinmeubelsets.
  • En er zijn moderne tuinmeubelsets.
 

tuinset meubelen

Interessante details van een tuinmeubelset als onderdeel van terras- of tuinmeubelen

Tuinsets gaan vanaf twee tot acht personen. Een tuintafel kan soms worden uitgeschoven dus nóg meer personen kunnen van deze tafel gebruikmaken. Zorg dan ook voor voldoende stoelen en vouwstoelen of opklapbare stoelen voldoen dan erg goed.
U kunt de tuintafel en de tuinstoelen elk van een ander materiaal nemen. Dat is niet zo saai en zal uw tuin of terras meer uitstraling geven.
 

Materialen waarvan tuinmeubelsets zijn gemaakt

Van metaal, van kunststof, van hout en van natuursteen.
 

Tuinbank als onderdeel van terras- of tuinmeubelen

Gezellig bijpraten moet u doen op een tuinbank. Dat kunt u doen op een standaard houten tuinbank. Een tuinbank die niet direct opvalt maar die er wel is!
U kunt ook een houten tuinbank kiezen met de zijkanten van ijzer. Lijkt erg mooi als u een echte mooie bloementuin heeft.
Zelf uw tuinbank ontwerpen én maken zal u veel voldoening geven. En wilt u het nog allemaal mooier, dan kunt u een overkapping over uw tuinbank maken. Als het regent zit u wel lekker droog!
 
 
 

De parasol als onderdeel van terras- of tuinmeubelen

Een parasol biedt bescherming tegen de zon. Het bestaat uit een stok met baleinen, bespannen met doek. Een parasol lijkt veel op de paraplu maar heeft een groter beschermoppervlak.
De meest voorkomende afmetingen hebben een doorsnede van 2 meter, 3 meter en zelfs 3,5 meter.
 

Bijzettafeltje als onderdeel van terras- of tuinmeubelen

Een bijzettafel is laag. Dat vergemakkelijkt het opzetten van kleine voorwerpen zoals een asbak, een kopje koffie, een fles zonnebrandolie of een glas fris. Meestal bestaat een bijzettafel uit een setje van drie tafeltjes waarvan de grootte verschillend is. Daardoor kunt u die in elkaar schuiven. Bijzonder praktisch en neemt de ruimte in van één bijzettafel.
 
tuinbank