Ligzetels voor tuin, terras, veranda en zwembaden

| Meer

ligzetels

 
 
 
 
Een fijne, gemakkelijke en comfortabele ligzetel mag in geen enkele tuin ontbreken. Een ligzetel heeft veel weg van een ligstoel maar is luxer van uitvoering.
Het is aangenaam bijkomen en uitrusten na een lange werk- of schooldag. Even helemaal onderuit, even helemaal op adem komen. En dat doet u bijzonder goed in een ligzetel.
 

Enkele soorten ligzetels bij terras- en tuinmeubels

ligstoelEr is een ligzetel waarvan het hoofdeinde vijf standen heeft en er is een ligzetel die elektrisch bediend kan worden.
 

Materialen voor gebruik bij ligzetels bij terras- en tuinmeubels

Op de eerste plaats wordt gebruik gemaakt van rotan. Ook pvc wordt gebruikt, teakhout en bamboe zijn prima materialen. Mooi om te zien en bovendien hebben zij een fijne uitstraling. Steigerhout is ook een materiaal voor ligzetels.
 

Prijzen van een ligzetel

U heeft al een ligzetel rond de 50 euro. De duurste kan rond de 140 euro gaan kosten. Aan deze prijzen kunt u geen rechten ontlenen.
 
ligzetels zwembad
 

Waar kunt u ligzetels kopen?

Het kan zijn dat als u een duurdere tuinset koopt, dat u één of twee ligzetels gratis krijgt. Wilt u echter een ligzetel apart kopen, dan moet u op internet eens gaan kijken. U kunt ook naar winkels en bedrijven gaan die deze ligzetels verkopen. Koopt u meer dan één ligzetel, dan is het de moeite waard om een korting proberen te krijgen.