Terrasmeubelen voor particulieren en horeca, hotels en restaurants

| Meer

terrasmeubelen

 
 
 
 
Terrasmeubelen zijn er voor uw terras in de tuin maar zijn er ook voor horecagelegenheden.
Zij bestaan in de regel uit terrasstoelen met een daarbijbehorende terrastafels en uit terrasparasols.
Voor uw terras thuis zijn er ook nog de terrasloungesets.
 

Materialen die kunnen worden gebruikt voor terrasmeubelen op het terras en in de horeca

gietijzeren terrasmeubelenPlastic terrasstoelen zijn er in vele vormen en in vrijwel elke kleur beschikbaar. De kleuren kunt u altijd aanpassen aan de overheersende kleuren van uw terras. Ook plastic terrastafels zijn er in vele vormen, ook wat betreft onderstellen.
 
Smeedijzer terrasstoelen zijn mooi om te zien. Stralen wel iets uit! In diverse vormen verkrijgbaar. Ook terrastafels zijn er van smeedijzer. Mooi is dat in combinatie met een glazen tafelblad.
 
Een aluminium terrastafel met de daarbijbehorende stoelen. Een schitterend geheel om te zien. De zittingkleuren zijn bijna onbeperkt. Vooral de lichtere kleuren doen het erg goed!
 
Glas is mooi als tafelblad bij een terrasmeubel. Met de nodige voorzichtigheid behandelen!
 
Houten terrasstoelen en terrastafels geven degelijkheid en stevigheid. Een parasol van hout met een groot doekoppervlak zal uw terras helemaal afmaken.
 
Metaal is sterk. Dat geldt voor de stoelen en tafels en ook voor uw loungeset.
 
Teakhouten terrastafels- en stoelen. U zit in een teakhouten terrasstoel en uw favoriete drankje staat op de prachtige teakhouten tafel. Beiden geven een bijzondere uitstraling. Vooral de intense kleur van teakhout zal het helemaal maken op uw terras.
 
Natuursteen is heel erg mooi. Een terrastafelblad van dit materiaal geeft een meerwaarde aan uw terrasmeubels. Ook nog eens makkelijk schoon te houden.
 
Terrasstoelen en terrastafels van rotan geven zeker een toegevoegde waarde aan uw terras. De stoelen zitten lekker en dragen bij tot de optimale sfeer van uw terras. Er zijn ook parasols van dit fijne natuurproduct en ook uitnodigende loungesets.
 

Kussens

U kunt uw terrasstoelen voorzien van kussens. Zorgen natuurlijk voor een fijn zitcomfort en bovendien zijn zij mooi om te zien. In vrijwel elke dikte verkrijgbaar, in vele maten en natuurlijk in talloze kleuren. Vooral met de kleuren moet u rekening houden opdat u die overeenstemt met de kleuren en materialen van de terrasmeubels.
 

Sierkussens

Zijn bijna net zo belangrijk als de kussens. De kleur is met name uiterst belangrijk en voegen net dat extra`s toe om een kloppend geheel te krijgen op uw terras.
 
Er zijn veel bedrijven die terrasmeubelen maken. Voor uw tuin en ook voor terrassen voor de horeca. Bij al die bedrijven kunt u eens gaan kijken. Ook het internet kan u hulp bieden.
Het kan niet missen of u komt tot de juiste terrasmeubelen.
 
kussens terrasmeubelen