Exclusieve tuinmeubelen - tuinmeubels - terras en veranda meubelen

| Meer

Exclusieve tuinmeubelen

 
 
 
 
 
Exclusieve tuin- en terrasmeubelen zijn per definitie aparte tuinmeubels. Een ander woord voor exclusief kan bijzonder zijn. Exclusieve tuin- en terrasmeubelen zijn vaak zelf ontworpen. Dan is er dus inderdaad sprake van exclusieve, aparte of bijzondere tuinmeubels. Er zijn ook `normale` tuinmeubels te koop die zeker exclusief kunnen zijn.
Per definitie is het echter niet zo dat exclusieve tuin- en terrasmeubelen duurder zijn dan andere soorten tuinmeubelen.
 

Materialen van exclusieve tuin- en terrasmeubelen

exclusieve ligzetelsEn die tuinmeubelen kunnen van vele materialen worden gemaakt zoals van teakhout, van hardhout, van kunststof, van aluminium, van rotan, van rvs natuurlijk, van riet, van bamboe, en van plastic.
Ook zijn er vele materiaalcombinaties mogelijk. Daardoor ontstaan juist die prachtige én unieke exclusieve tuin- en terrasmeubels.
 
 
 
 

Onderhoud en reiniging wat betreft exclusieve tuin- en terrasmeubelen

Het onderhoud is afhankelijk van de materiaalkeuze. Het ene materiaal heeft meer onderhoud nodig dan het andere.
Dat is ook van toepassing wat het schoonmaken betreft. Meestal kan volstaan worden met een zachte zeep en lauw water. Reinigen met een hogedrukreiniger wordt in principe afgeraden.
 

Opbergen van exclusieve tuin- en terrasmeubelen

Er zijn tuinmeubels bij die u het hele jaar door buiten kunt laten staan. Dat hangt ook hier weer af van het materiaal. Toch wordt aanbevolen uw exclusieve tuin- en terrasmeubelen op te bergen na het zomerseizoen. Zorg dan wel voor een goede verluchting.
 

Enkele exclusieve tuin- en terrasmeubelen

exclusieve terrasmeubelenOm te beginnen met de tuintafel. Uiteraard in vele maten, soorten, kleuren en afmetingen verkrijgbaar.
Wat betreft tuinstoelen zijn er genoeg exclusieve exemplaren aanwezig.
Tuinbanken en voetenbankjes zijn er volop. Ook zijn er exclusieve tuinmeubelsets en bloembakken. Bent u op zoek naar een ligbed of ligstoel…ook die zijn exclusief aan te schaffen.
Een eigenwijze en exclusieve parasol zal machtig staan in uw tuin of op uw terras.
 

Een fijne uitdaging!

En dat is om dié tuin- en terrasmeubelen uit te zoeken die voor u exclusief zijn. Om meubelonderdeel na meubelonderdeel uit te zoeken, bouwt u iets op dat perfect zal staan in de tuin of op het terras.